top of page
Търсене

СПА Терапия Черно вълшебство



СПА Терапия Черно вълшебство

Спа Терапия Черно вълшебство е иновация без аналог за цялостно подмладяване, възстановяване, защита и детоксикация на кожата. Използваме мощен коктейл от антиоксиданти. Тънките линии са заличени, кожата е моментално по-сияйна и свежа, както никога до сега.

Характерното за Спа Терапия Черно вълшебство, е че както при всяка една процедура тя започва с първите две стъпки: 1.Тоалетно мляко за почистване на лице. Тоалетното мляко е обогатено с минерали и балсами от Мъртво море. Предназначено е за суха и чувствителна кожа. Нежно почиства грима, стяга порите и озарява тенът на лицето, давайки допълнителна влага на кожата. 2. Тоник за нормална към суха кожа. Тоникът помага да се отстранят замърсяванията и остатъците от грима, като балансира кожата и успокоява раздразненията. Свива порите и създава усещане за свежест, като е подходящ за ежедневна употреба.



Маска черно вълшебство с минерали SUPREME

Следващата стъпка от терапията е Маска черно вълшебство с минерали SUPREME. Маската съдържа минерални соли от Мъртво море за магически бърз ефект. В нея има още пептиди и стволови клетки, които проникват дълбоко в кожата на лицето за максимален антистареещ ефект.Маската нанасяме със шпатула, използвайки движения само нагоре и я оставяме да действа от 5 до 10 минути. Характерното за маската е, че тя е с 60-часов ефект. Използва се веднъж седмично. Действа като скрап ефект и премахва мъртвата кожа от лицето чрез магнит. Магнита е компресирана маска, по специална технология за нанасяне, специално създаден за маската. След употреба на Маска черно вълщебство с минерали SUPREME, кожата изглежда видимо подмладена, подхранена и по-сияйна.

Минерален серум за лице SUPREME

След маската нанасяме Минерален серум за лице SUPREME. Серумът е с мека и богата текстура, за подмладяване на кожата на лицето. Прониква дълбоко, като се бори с бръчките и затваря големите пори. Слагаме три – четири капки от серума в чисти ръце. Оставяме го няколко секунди да се затопли в ръцете. С това го нанасяме на челото, бузите и брадичката. Накрая нежно разнасяме серума равномерно по цялото лице. Придава видимо по-здрав и сияен вид на кожата.

Минерален крем против стареене SUPREME

Завършваме спа терапията с Минерален крем против стареене SUPREME. Взимаме малко количество от крема със шпатула и го нанасяме на челото, Т-зоната, бузите и брадичката. След това с топли длани разнасяне крема по цялото лице, като избягваме околоочната зона. Чрез минералния крем, предотвратяваме появата на бръчки, като оставя кожата с еластичен, здрав и младежки вид.



Насладате се и Вие на СПА Терапия Черно вълшебство с козметиката на Premier Dead Sea. Можете да запазите своя час онлайн на сайта ни www.premierskincare.eu или на телефон 0889 55 99 50.


 

Подарете си едно приятно изживяване и си гарантирайте младост с козметиката на Premier Dead Sea!


bottom of page