top of page
Търсене

Ежедневна грижа за кожата на лицето



Ежедневна грижа за кожата на лицето

Ежедневна грижа за кожата на лицето помага да запазите кожата си здрава. Подходящите качествени продукти, спрямо типа кожа, ще я защитят от вредните външни влияния като слънце, горещ или студен климат, също така и замърсен въздух. Добрата грижа за красива и здрава кожа включва основните стъпки от почистване, тонизиране, грижа и защита.

Почистване

Цялостното почистване е първата и най-ефективна стъпка в грижата. Почистената кожа по-добре абсорбира активните съставки на продуктите за грижа. Започваме с Тоалетно мляко за почистване на лице с нежно и ефективно действие, обогатено с минерали и балсами от Мъртво море. Почиства замърсяванията и грима, стяга порите и озарява тена на лицето. Дава на кожата на лицето допълнителна влага. Навляжняваме лицето с хладка вода, след което слагаме необходимото количество от тоалетното мляко. Масажираме с леки кръгови движения и отстраняваме с памучен тампон. За максимален ефект и запазване на копринено нежна кожа, процедурата се прави сутрин и вечер.


Тонизиране

Тонизирането отстранява всички следи от почистващия продукт, като освежава и възстановява естествения баланс на кожата. Предлагаме ви Тоник за нормална към суха кожа и Тоник за нормална към мазна кожа. Създават усещане за свежест и са подходящи за ежедневна употреба. Нанасяме необходимото количество от тоника на памучен тампон и нежно почистваме кожата на лицето, като избягваме зоната около очите. За деликатната зона около очите ви представяме Тоник за околоочна зона с успокояващ ефект. Използваме го като напояваме памучен тампон с продукта и задържаме тампона върху окото за 10 секунди, след което нежно избърсваме грима и замърсяванията от очите. Тоника за околоочната зона е без съдържание на алкохол, не може да изсуши кожата или да причини зачервявания. Укрепва миглите, хидратира и омекотява деликатната зона на очите.



Грижа и Защита

Продуктите за грижа и защита, трябва да се прилагат върху добре почиствена кожа, преди нанасянето на дневен или нощен крем. По този начин, ще бъдат усвоени с максимален ефект и ще проникнат в кожата. Продуктите за грижа могат да се използват както сутрин, така и вечер. Някои от тях за създадени специално за употреба през деня или през нощта. Ефективната слънчева защита е от съществено значение и трябва да стане част от ежедневната грижа за лицето. Ултравиолетовите лъчи са основната причина за преждевременното стареене на кожата. Кожата, която ще бъде изложена на слънце, трябва да бъде защитена със слънцезащитен продукт.

Ето нашите предложения за грижа и защита на вашата кожа с козметика от Мъртво море:

  • Дневеният ни крем e за всеки тип кожа, третирa следите от стареене, изглажда кожата на лицето и защитава от вредните влияния и съдържа SPF17. Дерматологично тестван, подходящ и за чувствителна кожа.

  • Нощният ни крем овлажнява, помага в борбата с бръчките и освежава кожата. Подходящ за всеки тип кожа, както и за чувствителна.

  • Не трябва да пренебрегваме и делитката зона около очите, тя е по тънка и чувствителна. За нея ви предлагаме Околоочен серум PRESTIGE с копринено мека текстура, озарява мигновено погледна. Съдържа слънцезащитен фактор SPF17.

 



bottom of page