top of page
Търсене

СПА Терапия с кислородна защита Rosa Negra



СПА Терапия с кислородна защита Rosa Negra

СПА Терапия с кислородна защита Rosa Negra с изключителна формула за подхранване и възстановяване баланса на кожата, причинен от процеса на стареее. Терапията ще спомогне за защита на кожата от вредните влияния на околната среда. Оптималната хидратация се дължи на Розата на Джерико, известна със способността да осигури оптимална влага и възстановяване на кожата на лицето. Невероятната терапия бързо ще проникне в кожата и ще спомогне за предотвратяването на бръчки и ще възстанови естествения блясък на кожата.

Както при всяка една процедура, СПА Терапията с кислородна защита Rosa Negra започва с първите две стъпки: 1.Тоалетно мляко за почистване на лице. Тоалетното мляко е обогатено с минерали и балсами от Мъртво море. Нежно почиства грима, стяга порите и озарява тенът на лицето, давайки допълнителна влага на кожата. 2. Тоник за нормална към суха кожа. Тоникът помага да се отстранят замърсяванията и остатъците от грима, като балансира кожата и успокоява раздразненията. Свива порите и създава усещане за свежест.



Трансформираща нощна маска Rosa Negra GRATiAE


Следващата стъпка от терапията е Трансформираща нощна маска Rosa Negra GRATiAE. Изключителната формула подпомага подхранването и възстановяването на кожата, причинен от процеца на стареее. Маската е кислородна, ексфолираща, овлажняваща и стягаща. Интензивната й хидратация се дължи на Розата Джерико. Известна най-вече със спобоността да осигури оптимална влага и възстановяване на кожата на лицето. Нанасяме маската масажирайки нежно с кръгови движения по цялото лице, докато ексфолиращите гранули в нея, напълно се разтопят. Избягваме околоочната зона. Оставяме да подейства 10 минути. Действа като нощен крем. Маската ще спомогне за предотвратяването на появата на бръчки и ще възстанови естествения блясък на кожата.

Клетъчен нектар за кожата Rosa Negra GRATiAE

След маската нанасяме с нежни кръгови движения Клетъчен нектар за кожата Rosa Negra GRATiAE. Характерното за него е, че подпомага активирането на способността за самозащита на кожата и осигурява оптимална влага. Ползите му се дължат на Роза Джерико, която се бори със сухотата и регенерира кожата. Нектарът осигурява двойно усещане и защита на кожата. Намалява появата на бръчки и възвръща еластичността на кожата.

Минералeн серум за околоочната зона SUPREME

Грижата за околоочната зона също е от важно значение. За нея използваме Минерален серум за околоочната зона SUPREME. Той подхранва и хидратира областта около очите, придава по-стегнат и еластичен вид. Нанасяме с леко потупване около очите, без да го размазваме в кожата. Обръщаме внимание на зоната под очите и в края на окото, където се образуват повече бръчки и финни линии. Бори се с тъмните кръгове, бръчките и подпухването.



Клетъчен крем-ускорител Rosa Negra GRATiAE

Завършваме спа терапията с Клетъчен крем-ускорител Rosa Negra GRATiAE. Защитава кожата от вредните влияния на околната среда и появата на бръчки. Обогатен крем с хидратираща богата на кислород вода. Осигурява оптимална хидратация, благодарение на Роза Джерико. Нансяме крема масажирайки с нежни кръгови движения. Докато масажираме, кремът се сгъстява и се разтваря в кожата на лицето. Кожата е подхранена и хидратирана, като кремът подсилва антиоксидатните сили.

Насладате се и Вие на СПА Терапия с кислородна защита Rosa Negra с козметиката на Premier Dead Sea. Можете да запазите своя час онлайн на сайта ни www.premierskincare.eu или на телефон 0889 55 99 50.


 

Подарете си едно приятно изживяване и си гарантирайте младост с козметиката на Premier Dead Sea!

 

bottom of page