top of page

За Premiere Dead Sea

Premier Dead Sea Laboratories се придържа към философията да събере на едно място великолепните природни ресурси на феномена Мъртво море и напредналите научни технолигии, за да предостави ползите от тях в малка козметична опаковка.  Всички козметични продукти минават повторен контрол на качеството в независима научно-козметична лаборатория.   

Формула
f5b05c39-193f-4c5c-b118-6a99728093e3.webp

Формулата...

Високото качество на продуктите се дължи основно на строгите ни критерии. Ние сме една от общо две компании в целия свят, които имат легален достъп до Мъртво море и добиваме минералите директно от неговите чудотворни води с огромна отговорност. Докато извличаме ценните соли, вода, черна минерална кал и скъпоценното водорасло Дуналиела от водите на Мъртво море, ние се грижим да оставим околната среда точно както сме я намерили. Освен това ние подбираме само натурални продукти, които са отгледани по био начин без химикали.  Всички екстракти и масла, които добиваме, са студено пресовани, за да сме сигурни, че чистотата на съставките е останала непокътната и непроменена.  Ние сме избрали да  не тестваме козметиката си върху животни и да не използваме животински екстракти в нито една от нашите формули.

науката

Науката зад козметиката...

Благодарение на най-добрите учени, работещи за нас, както и на най-модерните технологии на производство и лаборатории, в които работим, Premier Dead Sea създава напълно иновативна линия козметика. Научно – изследователския екип на Premier Dead Sea, в продължение на 20 години използва тайните на Мъртво море, за да усъвършенства козметиката, която произвеждаме. Въпреки световния успех на Premier, развитието на козметиката не спира до тук и така през 2013 година беше създадена новата линия SUPREME, която събира в себе си последните тенденции в грижата за кожата с най- големите иновации и новооткрити съставки за постигане на още по-смайващи резултати.

Mariah-Carey-Premier-Dead-Sea.jpg
по света

По света

Premier Dead Sea е международен бранд, който можете да откриете в над в над 40 държави.

international-1.png
магазини

Верига от магазини

bottom of page