top of page

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите „Общи условия” уреждат взаимоотношенията между онлайн магазина на „Премиер Козметикс България” ЕООД (наричан по- долу www.premierskincare.eu) като продавач от едната страна и потребителите на продуктите и услугите на интернет страницата www.premierskincare.eu (наричан за краткост сайт), като купувач от другата страна. Тези условия обвързват всеки потребител, който с натискането на всеки продукт, линк или бутон (с изключение на настоящия линк към „Общи условия”), се съгласява, приема изцяло и се задължава да спазват настоящите „Общи условия”.

Интернет страницата www.premierskincare.eu е част от „Премиер Козметикс България” ЕООД – дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България , ЕИК: BG202766882, представлявана от Ива Василева в качеството си на Управител. Адрес на управление: гр. София, жк Южен Парк, бл. 28, вх. Б, партер.

 

 

РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА

От www.premierskincare.eu можете да направите поръчка както като гост, така и като регистриран потребител.

За да се регистрирате е необходимо да посочите email адрес (който всъщност е Вашето потребителско име) и парола, собствено и фамилно име, актуален адрес за доставка и телефон за обратна връзка, след което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата база данни. След успешна регистрация, при всяка нова поръчка ще Ви бъде предоставена възможност да промените адреса си за доставка, както и личните си данни. При натискането на бутона „Поръчай”, Вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите „Общи условия”.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Предоставените ни от клиенти лични данни (имена, адрес, телефон и e-mail) ще бъдат използвани единствено и само във връзка с изпълнението на  настоящите договорни условия и във връзка с обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяване на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на електронен информационен бюлетин (чийто абонамент можете да отмените по всяко време), спазвайки разпоредбите от Закона за защита на личните данни. Премиер Козметикс България ЕООД се задължава да не използва личните Ви данни с друга различна от горепосочената цел или да ги предоставя на трети лица.

ПОРЪЧКА

Можете да поръчвате от www.premierskincare.eu 24 часа в денонощието, през почивните дни и през официални национални празници. При финализиране на Вашата поръчка ще имате възможност да прегледате отново избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка и обратна връзка – при нужда можете да направите съответните корекции. Ще бъдете уведомени чрез e-mail за потвърждение на Вашата поръчка, след което с Вас ще се свърже наш консултант, за Ви информира кога тя ще бъде изпратена и доставена или да уточни други подробности с Вас. При първоначална поръчка обаждането от наша страна ще бъде задължително, като при всяка следваща няма да е необходимо, освен ако няма изрични промени, подлежащи на коментар.

Правилно попълнената и изпратена форма за поръчка на сайта или поръчка чрез телефонно обаждане е обвързващо предложение за сключване на договор за продажба от разстояние с продавачът, при което купувачът е обвързан в срок от 14 дни от изпращането на поръчката да сключи договор с продавача.

Самият договор за продажба бива изготвен от продавача, като след изпращане на стоката към купувача, той се смята за актуален и сключен.

Предвид факта, че договорът за продажба, сключващ се между интернет магазина и потребителите на сайта, се сключва въз основа на предложение от страна на доставчика до потребителя като част от система за продажба на стоки, при която от момента отправянето на предложението до сключването на договора, както и за времето на сключването на договора, страните не са във физически контакт помежду си, договорът се явява договор за продажба от разстояние съгласно разпоредбите на ЗЗП.

Потребителят има право да анулира поръчката си, т.е. да се откаже от предложението си за сключване на договор за покупка, без да дължи неустойки, само до моментът на изпращане на стоката. Потребителят се задължава да уведоми продавача за промените посредством e-mail или по телефона. 

Продуктите предлагани от www.premierskincare.eu не са предназначени за повторна или последваща продажба.

ЦЕНИ НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от сумите на всеки отделен продукт, който купувачът е заявил. Всички цени са с предварително начислен ДДС и той е включен в цената на продуктите. Всички цени са посочени в български левове. Към всяка поръчка се прилага касов бон (или фактура за юридическо лице при предварително заявяване).  Цена за самата доставка НЕ се начислява на купувачът, в случай че поръчката е на стойност над 150лв. За поръчки под 150лв, цената на доставката се заплаща от купувачът. Доставката се извършва в рамките на 1 до 5  работни дни на територията на Република България и Република Гърция. Не предлагаме опция „Преглед и тест” преди да заплатите доставката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  1. С наложен платеж (плащане в брой при получаване) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

  2. Плащане по банков път – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банковата сметка на продавача. При получаване на стоката купувачът не дължи нищо на куриера.

 

Данни за плащане по банков път:

Премиер Козметикс България ЕООД

ЕИК: 202766882

Уни Кредит Булбанк

IBAN: BG 21 UB NCR 7000 1521 203841

В основание за плащане, моля посочете номера на своята поръчка.

ОТКАЗ ОТ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР

При отказ от сключен договор, в рамките на 14 работни дни от датата на закупуване, купувачът има право да върне закупената от продавача стока на оказаният по-долу адрес. При отказ от сключен договор, ще бъде възстановена пълната сума, която купувачът е заплатил,  в рамките на 14 дни, считано от датата, на която продавачът е получил  съобщение от страна на купувачът за отказ от сключения договор. 

В случай, че продуктът е бил разопакован, повреден или използван, отказ от сключен договор не може да бъде осъществен. В случай, че върнатият продукт е видимо повреден, използван или разопакован, продавачът има право да изисква компенсация за възникналите вреди от купувача.

За прилагането на правото си на отказ от сделка, купувачът е необходимо да уведоми продавача писмено по пощата или чрез електронна поща на адрес: office@premierskincare.eu

РЕКЛАМАЦИИ

Законно установеният срок за разглеждане на рекламация е в рамките на 30 календарни дни след нейното заявяване.  Преди да изпратите рекламациите си, моля свържете се с нас на телефон 0889 740 780, за да уточним рекламацията, както и за допълнителна информация.

След като изпратите продуктите за рекламация на адрес гр. София,жк Южен Парк, бл. 28, вх. Б, партер, моля нека те да бъдат придружени с описание на причината за рекламацията, с копие от фактурата или касовият бон (за да можем да индентифицираме максимално бързо поръчката) . Моля посочете банкова сметка, на която желаете да получите сумата по върнатият продукт, в случай, че Вашата рекламация бъде призната.

Не забравяйте да ни предоставите Вашата контактна информация – име и фамилия, телефон и e-mail, където можем да Ви уведомим за хода на рекламацията.

За рекламации, може да пишете на office@premierskincare.eu

ПОЛЗВАНЕ НА ОТСТЪПКИ, ВАУЧЕРИ И ПРОМОКОДОВЕ

Продавачът предоставя различни отстъпки (за VIP клиенти, при специфични условия и други) . Всяка от тях има различни правила за прилагане. Можете да се запознаете с тях тук.

В случай че правилата за ползването на VIP карта за отстъпка, промоционален код или друг вид бонус не са спазени, продавача има право да откаже съответната отстъпка на купувачът.  Продавача следва да се свърже с купувачът, за да го информира за несъответствието, както и да му предложи възможност за оформяне на поръчката без съответната отстъпка.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси, неуредени в настоящите Общи условия и допълнителни запитвания може да се свържете с наш служител на посочения имейл/телефон за връзка. При възникнали спорове и въпроси, можете да се свържете с Комисията за защита на потребителя на следния адрес www.kzp.bg, както и с Алтернативно решаване на спорове.

bottom of page