top of page
Търсене

Мария и нейната грижа за страхотна визия



Мария и нейната грижа за страхотна визия


Мария и нейната грижа за страхотна визия е поверена в ръцете на нашата серия черно вълшебство SUPREME. Мария използва Минерален серум за лице SUPREME за по-здрав и сияен вид на кожата. С минерални соли и богата текстура, серумът прониква дълбоко и подмладява кожата й.



За още по-добри резултати за здрава и красива кожа, Мария ни се довери и използва нашият Минерален крем против стареене SUPREME. Той подхранва и подобрява състоянието на кожата в дълбочина, като оставя

кожата с еластичен, здрав и младежки вид.


„Златна грижа за моето лице“. – сподели Мария

За красиви и сияйни очи, Мария използва Минерален крем за околоочната зона SUPREME, който успокоява деликатната зона около очите, придава по-гладък и свеж вид. Околоочният контур става видимо по-здрав и по-сияен.

В забързаното й ежедневие, Мария се доверява на Маска черно вълшебство с минерали SUPREME за магически бърз ефект. С минерални соли от Мъртво море, пептиди и стволови клетки, маската подмладява кожата й, подхранва я и става по-сияйна.



Страхотната визия започва след грижата! Благодарим на красивата Мария, че ни се довери и използва нашата натурална козметика от Мъртвоморе. Красивата кожа не само подобрява самочувствието ни, но е и показател за нашето здраве. Превърнете грижата за лицето в ежедневен ритуал!


 

Насладете се и вие на козметичните продукти на Premier Dead Sea за красива, сияйна и с по-младежки вид кожа.




bottom of page