top of page
Търсене

СПА Терапия Нежни ръце



СПА Терапия Нежни ръце


СПА Терапия Нежни ръце, която ще релаксира и обнови кожата на вашите ръце с козметичните продукти на Premier Dead Sea.

Терапията се състои от 2 стъпки. Започваме с остраняване на мъртвия слой клетки от кожата и премахване загрубялата кожа чрез пилинг соли. Използваме Ароматизирани ексфолииращи соли за тяло от Мъртво море – Бриз. Те са естествени соли от Мъртво море, смесени с ароматни масла. Почистват, освежават и енергизират кожата на тялото. Солите от Мъртво море имат висока концентрация на минерали, които възстановяват естествената жизненост на тялото. Разтворени във вода, те имат терапевтичен и подмладяващ ефект. Изсипваме една шепа соли и започваме да масажираме нежно ръцете. След това измиваме с вода.




Втората стъпка от СПА Терапия Нежни ръце е Ароматно масло за тяло с мляко и мед. Млякото абсорбира бързо от кожата, като я оставя копринено нежна, подхранена и овлажнена. Взимаме малко количество от маслото и намазваме ръцете, като масажираме с леки кръгови движения. Наблягаме на проблемните и груби участъци. Ароматното масло оставя след себе си приятен аромат на мед и мляко, който трае цял ден.

Насладете се и Вие на СПА Терапия Нежни ръце с козметиката на Premier by Dead Sea. Може да запазите своя час онлайн на сайта ни www.premierskincare.eu или на телефон 0889 55 99 50.

 

Подарете си едно приятно изживяване и си гарантирайте здрава, свежа и сияйна кожа с козметиката на Premier Dead Sea!


bottom of page