top of page
Търсене

Розовият кварц и неговата сила



Розовият кварц и неговата сила


Розовият кварц е камък, известен още от древността със своите магически свойства. Вярва се, че той излъчва енергия, която влияе на четвъртата чакра, а именно сърдечната чакра. Розовият кварц е камъкът на зодия Везни, като се смята, че той е камъкът на Венера и може би и за това е предпочитан от по-голямата част от жените. Той помага за справяне с емоционални проблеми, депресии, страх от изоставяне, любовна мъка, липса на внимание и чувство за малоценност. Розовият кварц привлича любовта и щастието към себе си.

Розовият кварц в козметиката

Освен митичните си свойства, Розовия Кварц се използва засилено и целенасочено и в козметиката. Той има антистареещи и подмладяващи свойства. Съществуват писмени сведения, според които този метод за подмладяване и поддържане на красотата съществувал и бил прилаган още от древните египтяни.



В онлайн магазина на Premier, можете да намерите цяла козметично – подмладяваща серия с розов кварцQuartz Gem. Учените на Premier са я създали, за да може всяка жена да се радва по-дълго на младостта и красотата си.


След първата употреба на продукт Quartz Gem, можете да видите изключително подобрение. Продуктите мигновенно внедряват всички качества на розовия кварц в кожата.


Околоочна изсветляваща терапия Quartz Gem нежно масажира деликатната зона около очите, намалява подпухналостта и тъмните кръгове, с помощта на стволови клетки и минерали.


Лифтинг крем-течен лед Quartz Gem ще хидратира и защити кожата на лицето ви. Запечатва кожата с микс от колаген и еластин, който я поддържа млада.


Преобразяваща лифтинг маска Quartz Gem, която като втриете в кожата, ще изравни тена и ще трансформира контурите на лицето ви. Ще постигнете така желания красив и здрав вид на лицето.


Лифтинг серум Quartz Gem с повдигащ, стягащ и ремоделиращ ефект. Има незабавно действи, подмладява кожата и намалява появата на бръчки и финни линии.


Premier Quartz Gem предлага на своите клиенти и Камък Розов кварц. Той се потапя във вода, като се оставя водата да поеме от неговите антистареещи качества. Както всички знаем, водата има уникалното свойство да поема вибрациите и емоциите от заобикалящата я среда. След това с тази вода се измива лицето, като се препоръчва тази процедура да се прави по два пъти на ден – сутрин и вечер. Знайте, че камъкът не свършва като останалите продукти от козметиката Ви, срокът му на годност не изтича, а може да се ползва за постоянно, като той няма да измени полезните си свойства.


Пожелаваме Ви да се насладите на неговите уникални качества и подмладяващи свойства само при нас – в онлайн магазина на Premier by Dead Sea или в нашия магазин в Paradise Center.

 

bottom of page