top of page
Търсене

Козметика Premier и какво я прави уникална?


Козметика Premier

Козметика Premier съдържа няколко специални, есенциални съставки, които я правят уникална по рода си и толкова ефективна. Ще ви разкажем за няколко от тях, защото искаме да помогнем в борбата с времето на още повече жени и мъже по света! Бъдете млади и красиви за по-дълго с продуктите на Premier!


Водораслото Дуналиела

Това неуловимо водорасло е намерено плаващо по солените вълни на Мъртво море. Уникалното микроводорасло е единственият жив организъм, който може да оцелее във враждебната за живот среда на Мъртво море и е силно концентрирано на протеини, витамини, липиди и важни мастни киселини, които са от съществено значение в подхранването и възстановяването на кожата.

Сол от Мъртво море

Солта от Мъртво море е различна от всяка друга сол на Земята. Тя е всепризната за облекчаване на кожни заболявания и подхранване на кожата. Високото ниво на магнезий, калций и калий в солта е съществено за хидратацията на кожата и намаляване на всякакви възпалителни проблеми, както и за повдигане и стягане на кожата. Тази пречистваща сол може да намерите в нашите ексфолианти, сапуни, подхранващи и почистващи продукти.

Черна кал от Мъртво море

Лечебната черна кал е богата на минерали и органични елементи, извлечени от брега на Мъртво море. Калта е известна с това, че подобрява кръвообращението, има детоксикиращи свойства и успокоява раздразненията по кожата.

Растителни стволови клетки

Тези уникални клетки са съществени елементи от лицевият серум, които помагат за възстановяването на кожата и отключване на всички хидратиращи свойства в кремове за лице и овлажнители. Те също имат безпрецедентна анти-старееща роля. Растителните стволови клетки имат способността да подновяват и заменят клетки, които са вече негодни или са били увредени.

Липозом комплекс

Липозомът е уникално мехурче, съставено от фосфолипиди, които са проектирани от учените на Premier от екстракти на моркови, тиква, зеле и други. Липозомът се използва за администриране на хранителните вещества в съставките за грижа за кожата, за да отключат пълния си потенциал. Лабораториите на Premier използват силите на липозома във всяка формула за грижа за кожата, като така те имат по-силен и енергизиращ ефект.



И за да опитате силата на магическите съставки на Мъртво море, заповядайте в нашия магазин в Paradise Center и се насладете на своята безплатна демонстрация, която ще ви накара да се влюбите в своето по-младо, красиво и здраво АЗ!

 

bottom of page