top of page
Търсене

Premier Dead Sea 25 години с Марая Кери

Premier Dead Sea и Марая Кери

Premier Dead Sea отбеляза своята 25 „Сребърна“ годишнина от международия успех, приемайки към екипа си, световноизвествената певица и актриса Марая Кери. Горди сме, че бяхме домакин на Марая Кери в Израел. Тя като се присъеди към нашия екип и заедно отбележихме своята годишнина.


„Много съм развълнувана, че съм в Израел, за да се присъединява към екипа на Premier Dead Sea и заедно да отпразнувам с тях 25 години дейност в цял свят“.

Събитието се откри с пресконфернция. Марая Кери отрази, цялостните предимства на продуктовата линия на козметиката, която предпазва кожата от увреждане от слънцето. Тя нарече съставките „много впечатляващи и много важни.. минерали от Мъртво море.“

Правилната грижа за кожата е от жизненоважно значение за ежедневието на певицата и тя подчерта значението й.




„Можем да наречем връзката ми с Израел любовна афера“, сподели Марая Кери на пресконференцията. „Толкова съм щастлива да се върна в Светата земя. Тук e толкова красиво“. – сподели Марая Кери.


Събитието завърши с посещение в нашите лаборатории. Там Марая Кери се запозна с предимствата на Мъртво море и неговите свойства.

„Наистина ми харесва, че козметиката на Premier Dead Sea е чиста. Няма употреба от сурови химикали.“ – заяви Марая Кери.

Марая добави, че „предимствата са безкрайни“ и затова е избрала да представи нашата линия козметика от Мъртво море.


“Нашата продуктова гама включва 400 различни продукта, придружени от стотици служители и изследователски екип, включващ известни междрународни експерти и сътрудничество с най-напредналите технологии и оборудване. Всичко това ни позволява да предоставим на нашите потребители доказана научна и медицинска козметика.“ – заяви изпълнителния директор на Premier Dead Sea, Шахар Ювал.



bottom of page