top of page
Търсене

GRATiAE Ultrox – органична сила против бръчки


GRATiAE Ultrox – органична сила против бръчки

GRATiAE Ultrox – органична сила против бръчки е иновативна серия продукти, създадена чрез последните иновации в козметиката, съчетани с органични продукти. Всеки козметичен продукт от серията е високо концентриран за максимален ефект, като това действие се допълва от съдържанието на термална вода от собственият извор – GRATiAE, етерични масла и натурални съставки от природата.


След първата употреба на продукт Ultrox можете да видите изключително подобрение. Кожата се стяга и изпъва, като веднага виждате как фините линии и бръчки по лицето се изглаждат и изпъкват за постигане на по-младежки вид.

При нас можете да намерите GRATiAE Ultrox:

  • крем за лице против бръчки Ultrox

  • серум за лице против бръчки Ultrox

  • филър за дълбоки бръчки Ultrox



С комбинация на 3те продукта бихте забравили за болезнените и мъчителни подмладяващи процедури, на които всяка жена се е замисляла да се подложи за да върне времето назад.

От 1 до 8 май може да заповядате в нашия магазин в София, Парадайз център и да се насладите на безплатна демонстрация на новата серия анти стареещи продукти Ultrox. Подарете си едно приятно изживяване в иначе така натовареното ежедневие и си гарантирайте младост!

Нашите консултанти ще Ви препоръчат най-подходящата за Вашата кожа козметикa. Ще Ви дадат професионални съвети за това как да поддържате един по-красив и младежки вид през лятото. Можете да запазите своя час за консултация на телефон 0885515731. Очакваме Ви!

 

bottom of page