top of page
Търсене

GRATiAE – Organic Beauty by Nature



GRATiAE e най-новата серия органична козметика на Premier by Dead Sea. Имаме огромното удоволствие да Ви я представим за първи път в България! Тази козметика е съставена изцяло от сертифицирани органични съставки и е произведена спoред най-високите критерии за производство.



Нека Ви разкажем малко повече за историята на GRATiAE…

През II в.сл.Хр., в северната част на Израел, римския император Адриан открил малък богат на минерали термален извор в близост до морето Галилея. Той нарекъл тази извор Gratiae (грация) след римската богиня на чара, красотата и плодородието.


Изворните води изригват с температура до 125 °. Tе са богати на терапевтични и подмладяващи свойства, натрупали световна слава със своя невероятен ефект върху кожата, която възвръща своята красота и младост.


Хора от цял свят се стремяли да добият правомощия над този специален извор, за да се къпят в неговата животворна вода. GRATiAE Organic Beauty е анти-старееща линия за грижа за кожата, която предотвратява ефекта на времето.


Линията е проектирана както за мъже, така и за жени, които се грижат за себе си качествено и ценят природните, органични и здравословни продукти за грижа за кожата. С GRATiAE кожата ви ще блести със здраве и вътрешна красота.


Когато търсите органична и естествена грижа за кожата – GRATiAE е вашият идеален избор. Представяме перфектната комбинация между науката и природата с продукти, които комбинират най-доброто от природата с последни научни изследвания. Ние добиваме масла и растителни екстракти и ги сливаме с минералната вода Gratiae Thermo, за да постигнем оптимални резултати.


Съчетаваме древните познания за растения, билки и масла, качествата на естественото биологично земеделие, както и модерни технологии днес, за да се създадем печелившите формули на GRATiAE …!!!

Марката GRATiAE Organic Beauty by Nature в България се представя ексклузивно от Премиер Козметикс България ЕООД, в магазина намиращ се в София, Парадайз център, бул. Черни връх 100, партер, магазин 112, както и в онлайн магазина www.premierskincare.eu. Заповядайте и заедно с нас изпитайте органичната красота, която можем да ви предложим!

 

Очакваме Ви!

bottom of page