top of page
Търсене

Beauty Woman дерматологичен симпозиум


Beauty Woman симпозиум

На 24 и 25 март 2017 година в хотел Рамада, София ще се състои четвъртия дерматологичен симпозиум Beauty Woman. Premier ще представи своята професионална линия козметика за козметични салони и СПА центрове.

Уникални за марката продукти като маската за лице „Черно вълшебство“, както и традиционните кал и соли от Мъртво море, ще бъдат представени в опаковки за професионална употреба. Ще бъдат презентирани козметички процедури от сертифициран козметик, демонстриращи моменталния и удливляващ ефект от подуктите ни.


На изложението ще присъстват вносители и производители на козметика, представители на козметични салони и СПА центрове. Ще присъстават и потребители, които се интересуват от последните новости в козметиката и дерматологията. Ще бъде обменен опит в разкрасителните и СПА процедури с цел повишаване качеството на полаганите от нас грижи за красота и здраве.


Всеки, който се интересува от изложението може да заповяда на горе посочените дати в хотел Рамада между 10 и 18 часa. Разберете най-новите тенденции в грижата за кожата. Ще има много лекции, демонстрации, подръци и приятни изживявания.

Заповядайте!

 

bottom of page