top of page

PREMIER DEAD SEA ЕЛЕМЕНТИ

КАКВО НИ ПРАВИ СПЕЦИАЛНИ:

Световно признатите учени на Premier Dead Sea взаимстват от свойствата на Мъртво море и най-актуалните научни практики за да предоставят хармонични и синергични ползи за вашата кожа.

what-makes-us-page-1.png

DUNALIELLA

ВДИШАЙТЕ СВЕТА

от Мъртво море

what-makes-us-page-2.png

DUNALIELLA
ВОДОРАСЛО

Уникалното водорасло е намерено около солените вълни на Мъртво море. Това микроводорасло е единствения жив организъм, който може да вирее в иначе нелбагоприятните солени води и е богато на протеини, витамини, липиди и жизнено важни мастни киселини, които са нужни за подхранването и възстановяването на кожата.

МИНЕРАЛНИ КРИСТАЛИ

Богатите на минерали води на Мъртво море

СОЛИТЕ НА МЪРТВО МОРЕ

Само на едно място в целия свят!

Солта от Мъртво море е уникално и няма друг еквивалент по света. Солта помага за облекчаване на кожни заболявания и подхранване на кожата. Съдържа високи нива на магнезии, която е важна за хидратацията на кожата и намаляването на възпалителни процеси докато калция, калия и хлорида подпопагат  за заздравяването и подхранването на кожата.

Нашата пречистена сол можете да намерите в ексфолианти, сапуни и подхранващи и почистващи продукти. 

what-makes-us-page-3.png

БОГАТА НА МИНЕРАЛИ КАЛ

Натурална защита за вашата кожа

what-makes-us-page-4.png

ЧЕРНАТА КАЛ НА МЪРТВО МОРЕ

Черната кал от Мъртво море е богата на минерали в комбинация с органични елементи от морските брегове. Калта подобрява циркулацията на кръвта, детоксикира, изглажда и омекотява кажата.

AGE DEFYING

СТВОЛОВИ КЛЕТКИ

Тези недиференцирани клетки са жизненоважни съставки за нашите серуми за лице, които помагат за регенерацията на кожата и отключват хидратиращи компоненти в кремовете и овлажнители за лице.

Те също така имат безпрецедентен анти-ейдж ефект. Специално стволовите клетки от разстения имат свойствата за регенерация и замяна на своите мъртви или повредени клетки.

БЛАГОПРИЯТНО

ЛИПОЗОМ КОМПЛЕКС

Липозома е уникална везикула съставена от фосфолипиди, които са проектирани от нашите учени от соя. Липозома се използва за да се проектират подхранващи съставки за грижа за кожата, които да отключат пълния й потенциал. В лабораториите на Premier Dead Sea се използват свойствата на Липозома, за да се създадат силни и активни формули за максимална грижа на кожата.

bottom of page