top of page

PRESTIGE SKIN CARE

cleansers.png
ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ

Деликатни, но същевременно супер ефективни почистващи кожата продукти, които същевременно запазват естествената влага на кожата благодарение на технологията на Premier.

ЛУКСОЗНА КОЛЕКЦИЯ

luxurycollection.png
LUXURY COLLECTION

Усъвършенствана и луксозна серия за ръце и тяло за по-жизнено усещане на кожата.

perfecting.png
PERFECTING

Нашата усъвършенствана серия за регенериране и освежаване на вашата кожа, която да сияе и изглежда още по-млада независимост от възрастта.

refining.png
REFINING

Неподвластни на времето резултати постигнати благодарение на уникалната комбинация от минерали и активни съставки придобити и разработени след серия от продължителни проучвания.

agesmart.png
SUPREME BLACK VELVET

Предназначен за зряла кожа, нуждаеща се от хидратация и активна терапия против стареене. Специално проектиран за хидратиране и повдигане на отпусната кожа, тази серия от 4 продукта е подсилена с уникална селекция от активни съставки като колаген и сквалан, за да осигурят идеално решение за грижа за кожата против стареене.

BIOX ULTRA

bioxultra.png
BIOX ULTRA

Предназначен за намаляване на появата на
дълбоки линии и бръчки, както и
разширени пори и упорити
несъвършенства.

BIOX Ultra релаксира кожата за постоянен ефект за борба против бръчките и е безопасно решение спрямо инжекции на ботулинов токсин (Botox®).

PRESTIGE WHITE

prestigewhite.png
PRESTIGE WHITE

Най-добрата серия за изсветляванена кожата, ще забележите как ден след ден, вашата кожа
ще изглежда по-бяла, по-ярка, блестяща, равномерна и сияйна, съвършенна като перла.

agelessfuture.png
БЪДЕЩЕ БЕЗ СТАРЕЕНЕ

Изследвания и разработки в продължение на шест години с нашата най-нова пептидна технология от змийска отрова доведе до нова концепция, която успешно се бори със стареенето на кожата за по-свежа, бляскава и млада кожа.

quartzgem.png
QUARTZ GEM

Възползвайки се от технология благодарение на стволови клетки от алпийска роза създадохме усъвършенствана формула запазваща протеина в кожата борейки се против застаряването й. Предоставяща анти-оксиданти, уникално 24 часово овлажняване и със силата на скъпоценния камък розов Кварц ще се наслаждавате на подмладена и бляскава кожа.

GOLD CHAMPAGNE

goldchampagne.png
GOLD CHAMPAGNE

Супер луксозната грижа за кожата против стареене, обогатена с шампанско, 24k злато и минерали. Тя е богата на ресвератрол, естествен антиоксидант, който действа на клетъчно ниво, за да се бори със стареенето.

Global Бeauty awards 2020

100% без алергени

supremeblackvelvet.png
BLACK VELVET

3 изключително ценни, натурални и против стареенето супер продукти, които ще ви осигурят спокойствие по време на рутинната ви борба против застаряването. 
За да стимулира производството на колаген и еластин за гладка, повдигната и стегната кожа се използва трансформиращия ефект чрез злато и концентрат от пчелна отрова.

PRESTIGE SKIN CARE
bottom of page