top of page
Dead-Sea-Beaches-scaled-e1589809735923.webp

Мъртво море

НЕВЕРОЯТНАТА ПРИРОДА НА МЪРТВО МОРЕ

Водата е твърде враждебна, за да поддържа живот. Бреговете са покрити с груба сол и черна тиня. Невъзможно е да потънете в солените води и всеки, който плува в морето, излиза обновен и подмладен. Водите, макар и известни с липсата на живот, по някакъв начин имат чудодейни сили да лекуват и възстановяват човешкото здраве. Разчитайки на състава на Мъртво море от наситеност на магнезий, калций, силициев диоксид, натрий и калий, широката гама от козметични продукти Dead Sea Premier са най-добрите по рода си.

От древни времена Мъртво море е почитано като епицентър за рехабилитация и подмладяване на здравето и красотата. През вековете хората са използвали магическите сили на Мъртво море, за да получат красива и здрава кожа.

the-dead-sea-page-2.png

Клеопатра

Тайните на красотата

Красотата на египетската кралица Клеопатра IIV, владетел на Египет, черпи тайните за красотата си именно от Мъртво море . Полагайки големи усилия без да пести средства, Клеопатра пътува, за да изгради първия по рода и спа център в света, край бреговете на Мъртво море.

Многобройните фармацевтични и козметични магазини в региона, построени под нейно командване, все още могат да бъдат видяли в Ейн Бокек и Ейн Геди.

БОГАТ НА МИНЕРАЛИ

Мъртво море - най-ниската точка на земята

В сравнение с 3% съдържание на сол в обикновената морска вода, тази от Мъртво море съдържа 32% соли със сравнително висока концентрация на минерали като магнезий, калций, бромид и калий. Водата от Мъртво море се слави с уникалните си качества за подхранване на кожата, облекчаване на ревматичен дискомфорт, активиране на кръвоносната система и отпускане на нервите.

Screenshot 2023-03-31 223253.png
the-dead-sea-page-1.png

Мъртво море днес

Богатство от минерали

Днес това богато на минерали море е световноизвестен естествен спа център и ключово място за козметичната индустрията по целия свят, благодарение на високото съдържание на сол, минерали и природни елементи, които са известни от хиляди години със своите терапевтични и лечебни сили. Лабораториите Dead Sea Premier се възползват от този уникален природен източник и го използват, за да произведат най-високо качество на съвършенство в грижата за кожата.

bottom of page