top of page
Търсене

Солните стаи


Солните стаи

Солните стаи са научно доказана терапия за лечение на кожни заболявания.


Поемете по „магичския път“ към Мъртво море – отпуснете се в стол, релаксирайте и вдишайте от соления въздух. Усетете солта от Мъртво море по устните си, изгледайте филм и се пренесете в най-ниската точка на Земята. Чрез модерна технология, в стаята се създава терапевтичен микроклимат, близък до този в солните пещери, боровите гори или морския бряг. Въздухът е богат на микроелементи

Солните стаи от медицинска гледна точка

Преживяванията са считани за терапевтични в Източна Европа от много години, само с една малка уникална модификация – сол от Мъртво море. Солните стаи със сол от Мъртво море могат да ви помогнат в борбата с кожните заболявания и раздразнения като псориазис, екземи и да предизвикат подобрение на цялото тяло.


Попадайки върху кожата солните частици активират регенеративни процеси, стопират възпаления и развитие на бактерии, балансират нивото на pH и имат оздравителен и подмладяващ ефект. Солната терапия използва антибактериалните, противовъзпалителни, абсорбиращи и муколитични свойства на солта.


Солните стаи са проектирани за да предоставят едно необикновено и отпускащо преживяване. Стените и таваните са покрити изцяло със морска сол от Мъртво море, а на пода усещате бучките сол със стъпалата си. Веджъж седнете ли в стола се отпускате, светлините се заглушават и пред вас започва да се прожектира филм. Солените частици изпълват стаята малко по малко. Чувствате пренасянето в Мъртво море по начини, който изпълва изцяло ума и душата ви.


Можете да намерите такива стаи и в България, където ще може да се потопите на едно незабравимо и лечебно изживяване за цялото тяло. То е подходящо както за жени, така и за мъже, деца и по-възрастни хора.

И разбира се, солта от Мъртво море можете да доставите на кожата си и чрез козметиката Premier by Dead Sea!

 

Comments


bottom of page